Οι Δύο Χελώνες από το «ROCKY» είναι τώρα 44 Ετών

Το Cuff and Link εδώ και σαράντα τέσσερα χρόνια είναι υπό την φροντίδα του Sylvester Stallone.

Ήταν κάποτε δύο μικροσκοπικές χελώνες που ζούσαν σε ένα μικρό ενυδρείο στην ταινία, Rocky. Τώρα αυτές είναι  δύο πλήρως ανεπτυγμένες αλλά  και με μακρά πορεία ηθοποιοί που απολαμβάνουν τη ζωή τους με ένα από τα μεγαλύτερα ινδάλματα  του κόσμου.

Οι δύο χελώνες-κινηματογραφικοί αστέρες υιοθετήθηκαν αρχικά από τον Sylvester Stallone μετά το τέλος των γυρισμάτων  της λήψης ταινίας Rocky.

Άλλωστε το αμφίβιο ζευγάρι ήταν και οι χελώνες του στην ταινία, γι ‘αυτό και είναι ένα από εκείνες τις περιπτώσεις όπου η ζωή στην οθόνη βρίσκει την ευκαιρία να γίνει και πραγματική.

Σαν να ήταν γραφτό…!

 

Πως έγιναν αστέρες ο Cuff και ο Link

Στην ταινία, ο Rocky Balboa θα πήγαινε στο κατάστημα κατοικίδιων ψαριών J & M Tropical Fish για να πάρει φαγητό και άλλα πράγματα για τις δύο χελώνες του, τον Cuff και το Link. Ήταν εκεί που θα ξεκινούσε ένα ειδύλλιο με την Adrian Pennino, η οποία δούλευε στο κατάστημα.

Οι χελώνες ήταν μια δικαιολογία για να την επισκέπτεται και κατέληξε οι δύο τους να δεθούν. Τελικά, η αγάπη τους θα εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά μεγάλο  πέρα ​​από το κατάστημα κατοικίδιων  και όλα χάρη στα δύο υδρόβια κατοικίδια ζώα που του άνοιξαν την πόρτα στον έρωτα.

Η αγάπη του ζευγαριού και η ταινία θα γίνουν επικές.

Ενώ μερικές φορές οι άνθρωποι ξεχνούν τους δύο βραδύτερους κινηματογραφικούς αστέρες που βοήθησαν….Όχι όλοι όμως… Στην πραγματικότητα, για κάποιους είναι  από τους πιο αγαπημένους  ηθοποιούς από την ταινία.

Μια μακρά καριέρα

Ενώ η Cuff και η Link απολαμβάνουν μια πολυετή ζωή πολυτέλειας με τον Χολιγουντιανό σταρ Sylvester Stallone, παράλληλα παραμένουν ενεργοί έχοντας τη δική τους σταδιοδρομία.

Οι δύο έκαναν μια επιστροφή στην ταινία Creed II το 2018.

Ο Stallone δημοσίευσε μία selfie του με τις χελώνες στο Instagram για να γνωστοποιήσει τους ρόλους τους αλλά  και την κοινή τους ζωή:

Η διαδικτυακή κοινότητα ανταποκρίθηκε στην ανάρτηση με ενθουσιασμό.

Αμέτρητοι fans λάτρεψαν  το γεγονός πως το ζευγάρι των χελωνών εξακολουθούσε να είναι ενεργό  στο πλατό και ότι ο Stallone τους είχε κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια.

– christineengert

Ο κόσμος ήταν πολύ ικανοποιημένος  με τον Stallone  που ήταν τόσο καλός ιδιοκτήτης κατοικίδιων που τον επαινούσε

Mέσω

(170)

Οι Δύο Χελώνες από το «ROCKY» είναι τώρα 44 Ετών

Baba Koul |