Αυτό είναι το νέο Ford Bronco;

Η κατηγορία των “πραγματικών” SUVs, αυτών που γενικευμένα ονομάζουμε “Jeep” γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση με τη νέα γενιά του Wrangler, το ολοκαίνουριο Land Rover Defender και τώρα, την 6η γενιά του Ford Bronco που επιστρέφει στην αγορά έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας. Η αμερικανική εταιρία μας είχε προετοιμάσει για το ντεμπούτο του νέου Bronco αλλά φαίνεται πως την πρόλαβε ο κατασκοπευτικός φακός καθώς έχουμε ήδη στη διάθεση μας δύο φωτογραφίες που υποτίθεται ότι δείχνουν το τελικό προϊόν.

Η λέξη κλειδί στην προηγούμενη πρόταση, είναι το “υποτίθεται” καθώς ναι μεν αυτά που βλέπουμε συμφωνούν με προηγούμενες φωτογραφίες και πληροφορίες, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το γεγονός να είναι το αποτέλεσμα photoshop. Εκτός αυτού, η ποιότητα τους είναι κάκιστη στην καλύτερη των περιπτώσεων – περίεργο για “spy φωτογραφίες” το 2020 που όλα τα κινητά έχουν φακούς με 256 δισεκατομμύρια megapixels.

 

Αν όμως αυτό είναι το νέο Bronco, πολλοί οπαδοί της off-road διασκέδασης θα ψάχνουν ήδη τρόπους να το κάνουν δικό τους. Το νέο Bronco φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια άλλων εταιριών με έναν ρετρο-μοντέρνο σχεδιασμό, πρησμένα φτερά και “παχιά” ελαστικά που προορίζονται για σκληροπυρηνικές εκτός δρόμου καταστάσεις. Όσον αφορά στα μηχανικά, παρότι οι φωτογραφίες δεν προσφέρουν κάποιο στοιχείο, περιμένουμε κάτω από το καπό της 6ης γενιάς του εμβληματικού αμερικανικού μοντέλου να κρύβεται ο γνωστός βενζινοκινητήρας των 2,3 λίτρων καθώς και, πιστό στο πνεύμα της εποχής, κάποιο υβριδικό σύνολο. Περισσότερα όμως, θα μάθουμε στο προσεχές μέλλον με την επίσημη αποκάλυψη να μην απέχει πολύ.

enkinisi

Ακολουθήστε το babakoulisgr στο Instagram

(61)

Αυτό είναι το νέο Ford Bronco;

Baba Toys |