Όλα τα 7θέσια Αυτοκίνητα της Αγοράς (2019)

Αν είσαι τρίτεκνος και η οικογένειά σου μεγαλώνει συνεχώς, τότε είναι σίγουρο πως τα συμβατικά οικογενειακά αυτοκίνητα δεν θα μπορέσουν να καλύψουν την ανάγκη σου για περισσότερους χώρους.

Επομένως, η καλύτερη δυνατή λύση για άνετη μετακίνηση, μεγάλο χώρο αποσκευών και βέλτιστη πρακτικότητα είναι να επιλέξεις ένα πολυμορφικό 7θέσιο αυτοκίνητο που μπορεί να βολέψει όλη την οικογένεια μαζί με τις αποσκευές της!

Πολλά από αυτά, συνήθως πωλούνται πιο ακριβά από τις αντίστοιχες 5-θέσιες εκδόσεις γι’αυτό και η αγορά ενός 7θέσιου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή.

Παρακάτω θα βρεις τα 10 καλύτερα 7θέσια που πωλούνται στην αγορά, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί και η πλήρης λίστα με όλα τα αυτοκίνητα που διαθέτουν τα δύο επιπλέον καθίσματα που χρειάζεσαι στις καθημερινές σου μετακινήσεις.

Ξεκινάμε με τα 10 καλύτερα!

1. BMW 2 Gran Tourer

Η Σειρά 2 Gran Tourer σηματοδοτεί την πρώτη απόπειρα της γερμανικής εταιρίας να κατασκευάσει ένα 7θέσιο πολυμορφικό αυτοκίνητο.

Έτσι λοιπόν, διατηρώντας όλα τα στοιχεία που ζητάει κανείς από μια BMW, η Σειρά 2 Gran Tourer είναι ένα ευχάριστο αυτοκίνητο στο δρόμο το οποίο διαθέτει και αρκετό χώρο στο εσωτερικό του για να φιλοξενήσει με άνεση 7 άτομα.

2. BMW X5

Η BMW X5 είναι το SUV που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για την εξαιρετική συμπεριφορά στο δρόμο που θυμίζει περισσότερο ένα sport sedan παρά ένα ογκώδες και βαρύ SUV.

Επιπλέον πρόκειται και για ένα κορυφαίο οικογενειακό αυτοκίνητο με άπλετους χώρους, τεράστιο πορτ μπαγκάζ και φυσικά, δύο έξτρα καθίσματα που το μετατρέπουν σε ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά, τα δύο πίσω καθίσματα δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και τα μεγαλόσωμα άτομα ίσως νιώσουν κάπως στενόχωρα.

3. Citroen C4 Gran Picasso

Η μεγαλύτερη έκδοση του C4 Picasso, το Gran Picasso, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πολυμορφικά στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Διαθέτει άνετη και ευήλια καμπίνα, αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους για μικροαντικείμενα, βολικά καθίσματα και εξαιρετική κύλιση στο δρόμο.

Επιπλέον, αν έχεις 3 παιδιά μικρής ηλικίας, στα καθίσματά του μπορείς να τοποθετήσεις 3 παιδικά καθίσματα, καθώς διαθέτει 3 σημεία ISOFIX. Δες ποια είναι τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που διαθέτουν 3 ή και περισσότερα σημεία ISOFIX.

4. Ford S-Max

Το Ford S-Max είναι ένα μεγάλο 7θέσιο πολυμορφικό, το οποίο χάρη στην κεκλιμένη οροφή του αποκτά ένα σπορτίβικο παρουσιαστικό που αν μη τι άλλο δύσκολα βρίσκεις σε αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η φιλοσοφία αυτή ενισχύεται και με την εκπληκτική οδηγική συμπεριφορά του.

Ωστόσο, όπως και στο μικρότερο C-max, έτσι και στο S-Max, λόγω της κεκλειμένης οροφής που αναφέραμε, οι επιβάτες που κάθονται στο έκτο και στο έβδομο κάθισμα έχουν περιορισμένο χώρο πάνω από τα κεφάλια τους ενώ αντίστοιχα και το πορτ μπαγκάζ είναι ελαφρώς μικρότερο από τα υπόλοιπα MPV.

5. Ford Grand C-Max

Όπως και το μεγαλύτερο S-Max, έτσι και το Grand C-Max είναι ένα ευχάριστο οδηγικά πολυμορφικό αυτοκίνητο που διαθέτει μικρούς και σύγχρονους κινητήρες για να κινείσαι με σβελτάδα και οικονομία.

Επιπλέον, το «Grand» όπως είναι προφανές, σε σχέση με το «απλό» C-Max υποδηλώνει ότι το αυτοκίνητο διαθέτει μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα και συγκεκριμένα, επιπλέον δύο καθίσματα για να μπορεί να φιλοξενήσει 7 άτομα. Όπως και στην περίπτωση του S-Max, η τρίτη σειρά καθισμάτων ίσως να μην βολέψει ορισμένους, κυρίως λόγω του περιορισμένου χώρου πάνω από το κεφάλι και μπροστά από τα γόνατα.

Δείτε όλα τα μοντέλα εδώ

(139)

Όλα τα 7θέσια Αυτοκίνητα της Αγοράς (2019)

Baba Toys |