Υπάρχουν μπαμπάδες του….

Υπάρχουν μπαμπάδες του …«μην με περιμένεις, απόψε θα βγω με τους φίλους μου» και μπαμπάδες του «ελπίζω να επιστρέψω σύντομα».
Υπάρχουν μπαμπάδες του… «απόψε έχει τον αγώνα στην τηλεόραση» και μπαμπάδες του «ποιος θέλει να δει κινούμενα σχέδια μαζί μου;».
Υπάρχουν μπαμπάδες του …«επιτέλους το σαββατοκύριακο μπορώ να ξεκουραστώ» και μπαμπάδες του «επιτέλους το σαββατοκύριακο μπορούμε να περάσουμε χρόνο μαζί».
Υπάρχουν μπαμπάδες που όταν επιστρέφουν από τη δουλειά το πρώτο που λένε είναι «είμαι κουρασμένος» και μπαμπάδες που όταν επιστρέφουν από τη δουλειά το πρώτο που λένε είναι «μου λείψατε»
Υπάρχουν μπαμπάδες που αρκεί το ίδιο επώνυμο με το παιδί τους για να νιώσουν πατεράδες και μπαμπάδες που φροντίζουν τα παιδιά τους κι ας έχουν διαφορετικό επώνυμο.
Υπάρχουν μπαμπάδες του «μα εγώ φέρνω τα λεφτά στο σπίτι» και μπαμπάδες που κάθε πρωί πριν φύγουν για τη δουλειά νιώθουν σφίξιμο στο στομάχι.
Υπάρχουν μπαμπάδες που αλίμονο αν κάνουν τις «γυναικείες» δουλειές και μπαμπάδες που λερώνουν τα χέρια τους με «κακά» και τα ρούχα τους με εμετό.
Στον κόσμο που ζούμε υπάρχουν άντρες που επιλέγουν να προσφέρουν μόνο λίγα σπερματοζωάρια και άντρες που επιλέγουν να σε συμμετέχουν ενεργά στη ζωή των παιδιών τους.
Είναι πολύ πιο εύκολο να γίνεις πατέρας…………… από το να είσαι…!!!!
Το να είσαι μπαμπάς σημαινει να είσαι η ομπρέλα και ταυτόχρονα η βροχή.
Να μαθαίνεις στον γιο σου πως να βρει τον ήρωα που κρύβει μέσα του…‼️
Να δείχνεις στην κόρη σου τι σημαίνει εκτίμηση και σεβασμός προς τα συναισθήματα της, γιατί εσύ είσαι εκείνος που θα της μάθει τι να δέχεται και τι να απορρίπτει από τους ανθρώπους της ζωής της….‼️
Υ.Γ   Και να θυμάσαι πως ο καθένας μπορεί να γίνει πατέρας… Αλλά μόνο ένας αληθινός ψυχικά άντρας μπορεί να γίνει #Μπαμπάς….
Ακολουθήστε το babakoulisgr στο Instagram

(93)

Υπάρχουν μπαμπάδες του….