Από Μίνα και Ιωάννα Καρέλια: Δωρεά οικοπέδου και χρημάτων για δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Καλαμάτα

Στη δωρεά οικοπέδου για την ανέγερση και λειτουργία υποστηρικτικών δομών για παιδιά και οικογένειες από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβησαν η κ. Μίνα Σπυροπούλου-Καρέλια και η κ. Ιωάννα Καρέλια.

Στη συγκεκριμένη έκταση, στη θέση «Ποταμιά» στην Καλαμάτα, πρόκειται να ανεγερθεί κτήριο, το οποίο θα στεγάσει Κέντρο Αμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του οργανισμού, μέσα από το οποίο θα υποστηρίζονται ουσιαστικά και ολιστικά οι ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που διαβιούν στη Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, θα λειτουργήσει ξενώνας για τη φιλοξενία σπουδαστών και φοιτητών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης. Το οικόπεδο δώρισαν οι κυρίες Μ. Σπυροπούλου-Καρέλια και Ι. Καρέλια στη μνήμη των Ιωάννη Γ. Καρέλια και της συζύγου του Ναυσικάς Ι. Καρέλια-Καίσαρη, γονέων του αειμνήστου Κωνσταντίνου Καρέλια, συζύγου και πατέρα των δωρητριών.

Χάρη στην πολύτιμη αυτή δωρεά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα αποκτήσει και φυσική παρουσία στο νομό, αναπτύσσοντας έτσι περαιτέρω τις δράσεις υποστήριξης και τις υπηρεσίες που παρέχει σε κάθε παιδί και οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Μίνα Σπυροπούλου-Καρέλια δώρισε επιπλέον ποσό 150.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για τη μελέτη ανέγερσης του Κέντρου Αμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του οργανισμού, καθώς και του ξενώνα για τη φιλοξενία σπουδαστών και φοιτητών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

eleftheriaonline

(22)

Από Μίνα και Ιωάννα Καρέλια: Δωρεά οικοπέδου και χρημάτων για δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Καλαμάτα

Fast News |