Αυτός ο μπαμπάς και δάσκαλος μουσικής έφτιαξε στην καραντίνα ένα κανάλι με υπέροχα παιδικά τραγούδια!

Για τους περισσότερους γονείς που έκατσαν σπίτι στην καραντίνα χωρίς να εργάζονται, ο άπλετος αυτός ελεύθερος χρόνος αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση από τα εργασιακά καθήκοντα.

Αυτοί που αγαπούν πραγματικά την δουλειά τους, όμως, βρήκαν στους 2,5 αυτούς μήνες την ιδανική ευκαιρία να δημιουργήσουν όσα όλα τον προηγούμενο καιρό δεν προλάβαιναν.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα το κανάλι «Kids Songs – Παιδικά Τραγούδια» στο YouTube, από έναν μπαμπά – μουσικό παιδαγωγό από την Καλαμάτα, ο οποίος όχι μόνο έγραψε και συνέθεσε, αλλά και επένδυσε με εξαιρετικό video animation 7 υπέροχα, ολοκαίνουργια παιδικά τραγούδια!

Όπως αποκάλυψε στο Infokids.gr ο κ. Γιώργος Χόχωλης, όλα ξεκίνησαν, όταν η 2,5 ετών κόρη του επέστρεψε μια μέρα από τον παιδικό σταθμό μιλώντας του για ένα τραγούδι που έμαθαν εκεί, το «Μικρό Αεροπλάνο». Η μικρούλα είχε τους στίχους, αλλά όχι τη μελωδία, την οποία ανέλαβε να γράψει ο ταλαντούχος μπαμπάς της και κάπως έτσι προέκυψε το πρώτο τραγούδι που στη συνέχεια ο ίδιος αποφάσισε να «ανεβάσει» στο YouTube:

«Μέχρι στιγμής έχω 5 δικά μου τραγούδια και 2 διασκευές, ενώ σε όλα έχω φτιάξει και από ένα βιντεάκι, προκειμένου να γίνουν ακόμα πιο ευχάριστα και ελκυστικά για τα παιδιά!», μας λέει ο κ. Χόχωλης, ο οποίος αποκαλύπτει, ότι σε κάποια από αυτά ακούγεται και η φωνή της κορούλας του που –όπως ήταν φυσικό- ενθουσιάστηκε με το μουσικό εγχείρημα του μπαμπά της!

«Μου αρέσει πολύ η διαδικασία αυτή και ελπίζω, ότι το καλοκαίρι που θα έχω ξανά αρκετό χρόνο θα μπορέσω να συνεχίσω με ακόμα περισσότερα τραγούδια!», καταλήγει ο μουσικός, εξηγώντας μας, ότι για να γράψει, να φτιάξει βίντεο και να «ανεβάσει» το κάθε τραγούδι του παίρνει περίπου 1 εβδομάδα.

Ακούστε τα υπόλοιπα τραγούδια του κ. Χόχωλη στο κανάλι του «Kids Songs – Παιδικά Τραγούδια» στο YouTube.

infokids

Ακολουθήστε το babakoulisgr στο Instagram

(118)

Αυτός ο μπαμπάς και δάσκαλος μουσικής έφτιαξε στην καραντίνα ένα κανάλι με υπέροχα παιδικά τραγούδια!

Uncategorized |